7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Folk køber via internet handler

En hel del online butikker tildeler efterhånden en lang række forskellige leveringsmåder. Det mest populære er nu til dags at få afleveret pakken hos en pakkeshop, som gør det muligt at hente de købte varer når der er mulighed for det. Fragtløsningen er jo ekstremt uproblematisk, og i mange tilfælde desuden den mest letkøbte leveringsmanér.

Du kan på samme måde foretrække at få varerne bragt til din bolig eller til adressen på dit arbejde. Leveringstypen viser sig uheldigvis en lille smule mindre prisbillig, men på den anden side yderst uproblematisk. Den mindst kostelige leveringsmodel er unægtelig selv at hente ordren, men det nødvendiggør at du har bopæl i nærheden af internet butikkens tilholdssted.

Masser af online selskaber præsterer dag-til-dag levering på mange af deres produkter, men glem ikke at det er afhængig af at ordren laves inden et fastsat tidspunkt, så de har mulighed for at nå at få dit nye produkt betjent før de pakkeansatte får fri.

Nogle få shops på nettet sikrer gebyrfri levering, men for det meste kun ifald du bestiller for et præcist beløb. I øvrigt skal man vælge den mest letkøbte leveringsmodel, hvilket i mange tilfælde – om man opholder sig ved Herning, Hjørring eller Aars – er at få kørt varerne til et udleveringssted.

Et fingerpeg om at internet virksomheden respekterer den officielle danske lovgivning

Det er efterhånden vældig hensigtsmæssigt for købere at sammenligne priser (via fx PriceRunner) hos diverse online forretninger og af den grund har en lang række e-shops været tvunget til at mindske salgsværdien på en række af deres varer – til babyer og børn, og samtidig til voksne – helt i bund, og endda nogle gange byde på fri fragt.

Men det kan stadigvæk blive gavnligt at studere flere online selskaber efter rabatkoder inden du gennemfører din handel, sådan at man er sikret at indhente den mest betalelige pris.

Man bør alligevel være opmærksom på, at når en e-forretning afsætter et produkt til salg for en salgspris som er urealistisk favorabel, kunne det mange gange være et symbol på en uoprigtig webshop. Bestillinger med kort er dog en del af en ordning, som garanterer dig som kunde imod uærlige online virksomheder.

Vi tilråder shopping med kort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ kan du benytte et tilbud fra fx ViaBill, i tilfælde af at du agter at godtgøre pengene over tid.

Tjek om online shoppen er e-mærke tilsluttet

Forinden folk bestiller hos en e-forretning burde man i og for sig løbe igennem butikkens handelsvilkår, dog er det almindeligvis ikke videre interessant.

En anden mulighed er at kontrollere hvorvidt internet selskabet er e-mærket medlem, grundet at det typisk er en forsikring om at e-shoppen lever op til de officielle danske regler, samt at internet firmaet jævnligt monitoreres af sagkyndige der kender de gældende regulativer. Dette er desuden en god genvej til opbakning, for så vidt du udsættes for dilemmaer ved din handel.

Foruden dette er det prisværdigt at køber er vidende om de vigtigste regler der influerer på ordren, for eksempel hvilken ombytningsret shoppen tilbyder. Derfor er det tilmed relevant, at man permanent bibeholder sin købsbekræftelse, så man til enhver tid vil kunne vidne om handlen, uden hensyn til om man leder efter et produkt til en mand eller kvinde.

Bestil til hvor du bor eller ud på din arbejdsplads

Trustpilot fremskaffer faktisk passelige chancer for at kortlægge ganske mange andre konsumenters synspunkter og derved foreslåes det, at du gransker online butikkens kritik før du shopper.

Facebook byder på tillige temmelig fine chancer for at få et kig ind i online firmaets troværdighed. Herinde ser vi en del webshops som giver kunderne mulighed for at meddele en anmeldelse af virksomhedens service, som ydermere kan bruges til at tage stilling til tidligere kunders oplevelser.

Websitet finansieres af annoncer. Vi har tætte samarbejder med en gruppe af online webshops i form af at vi publicerer deres produkter, og tjener provision i tilfælde af at de besøgende vi sender videre udfører en transaktion.

Fakta omkring produkter og internet virksomheder opdateres jævnligt, men vi tager ikke ansvar for justeringer der kan være iværksat siden vi senest opdaterede sidens data.