7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Folk handler på e-shops

Masser af online butikker tilbyder efterhånden et bredt udvalg af leveringsmåder. En favorit iblandt mange er i dag at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor du så nemt kan hente din ordre den dag der passer dig. Muligheden er altså ualmindeligt ukompliceret, samt typisk ligeledes den mest letkøbte leveringstype.

Du burde alternativt beslutte dig for at få produkterne leveret hjem til dig privat eller ud på dit arbejde. Den er godt nok en lille smule mindre prisbillig, men endda ret så simpel. Den mest prisbevidste form for fragt er uden tvivl at du selv henter ordren, som desværre kræver at du er nær e-firmaets adresse.

En lang række e-forhandlere præsterer 1 dags fragt på en lang række af deres varenumre, men som ikke desto mindre nødvendiggør at bestillingen indsendes forinden et bestemt klokkeslæt, så de med sikkerhed kan nå at få de nye varer på posthuset forinden de pakkeansatte drager hjemad.

En hel del internet firmaer frembyder fragt uden beregning, men i mange tilfælde påkræves det at man køber for et fastsat beløb. Som alternativ skulle du udse dig den mest prisbevidste fragtmetode, der i de fleste tilfælde – uafhængig om man befinder sig i Randers, Sønderborg eller Skagen – vil blive at få fragtfirmaet til at køre din bestilling til et udleveringssted.

Leveringstiden kan vise sig at være yderst vigtig

Det er jo ret så nemt for folk at sammenligne priser (via fx PriceRunner) på diverse e-forhandlere og til tak har mange internet firmaer været nødt til at reducere udsalgspriserne på deres produkter – til drenge og piger, og samtidig også til voksne – markant, og endda nogle gange garantere fragt uden beregning.

Men det kan ikke desto mindre være smart at kigge forbi enkelte online forhandlere efter rabatkoder forud for at du gennemfører din handel, således at du er sikker på at få fat i den skarpeste pris.

Du skal lige meget hvad ikke overse, at i tilfælde af at en e-forretning reklamerer deres varer til salg for en pris der kan ses som overordentlig overkommelig, er det for det meste være et bevis på en fup internet virksomhed. Bestillinger med betalingskort er heldigvis dækket ind under en lov, som hjælper folk overfor bedrageriske online selskaber.

Vi går generelt ind for shopping med kort eller MobilePay. Som alternativ bør du drage nytte af et tilbud som for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du hellere vil honorere betalingen over flere uger.

Evalueres af specialister som kender vilkårene på området

Forinden folk bestiller i en online shop kunne man helt sikkert gennemlæse netshoppens vilkår, dog er det gerne ikke særlig sjovt.

En anden løsning kunne derfor være at bemærke om e-forretningen er e-mærket, som kan være en forsikring om at internet shoppen understøtter de danske love, tillige med at webshoppen fra tid til anden besigtiges af jurister der kender til reglerne. Derudover giver det dig anledning til en hjælpende hånd, ifald du forvoldes problemer i processen med din handel. Du kan finde mere information via dette link.

Endvidere tilrådes det at du er klar over de elementære betingelser der kan spille ind i forbindelse med bestillingen, som eksempelvis hvilken ombytningsrettighed e-firmaet har. På grund af dette er det tillige afgørende, at man til enhver tid bibeholder sin købsbekræftelse, så man til enhver tid kan eftervise handlen, ligegyldigt om man er på shopping til en voksen eller et barn.

Stadig flere shopper hos online outlets

Trustpilot præsterer sådan set fordelagtige genveje til at finde ud af flere andre konsumenters evalueringer og derfor rekommanderer vi, at du gennemsøger e-forretningens kritik forinden du lægger din bestilling.

Facebook medfører på samme måde adskillige ønskværdige muligheder for at få indsigt i webbutikkens kundefokus. Desuden møder vi endda webshops som giver folk mulighed for at forfatte en vurdering af ordreforløbet, som på samme måde burde benyttes til at få et indtryk af tidligere kunders oplevelser.

Denne hjemmeside er finansieret af reklameindtægter. Vi har samarbejdsaftaler med flere e-firmaer hvori vi publicerer forretningernes varer, og høster godtgørelse når en af de besøgende på vores website laver en transaktion.

Fakta omkring varer og e-forhandlere vedligeholdes fra tid til anden, men vi tager ikke ansvar for modifikationer der eventuelt er realiseret efter at vi senest opdaterede de anvendte oplysninger.